Over ons

Wat we doen en waar we voor staan

Bij BAAT Veiligheid helpen wij het veiligheidsplan van bedrijven naar een hoger niveau te brengen. Onze pragmatische visie onderscheidt ons van andere bedrijven. Dankzij zowel theoretische als praktische ervaring weten wij een goede balans te vinden tussen veiligheid en werkbaarheid.

Deze balans zorgt ervoor dat veiligheidsmaatregelen ook daadwerkelijk geïmplementeerd worden op de werkvloer en uiteindelijk zullen leiden tot een betere veiligheidscultuur. Onze praktijkgerichte workshops en trainingen sluiten aan bij de interesse van werknemers. Door het aanspreken van hun intrinsieke motivatie, maakt men de stof eigen en leert men dat veiligheid niet alleen belangrijk is, maar ook leuk kan zijn.

Veiliger werken door intrinsieke motivatie, dat is waar wij voor staan. Hierdoor verandert handhaven in begeleiden.

BAAT Veiligheid; niet zomaar veiligheidskundigen, wij zijn veranderkundigen.

Missie

De missie van BAAT Veiligheid is het aantal arbeidsongevallen in Nederland omlaag te brengen. Dit doen wij door werknemers intrinsiek te motiveren het werk veiliger uit te voeren. Wij focussen ons hierbij op het gedrag van de mens.

Visie

BAAT Veiligheid gelooft dat ongevallen voorkomen kunnen worden. Wij zijn een veiligheidskundig adviesbureau welke focust op het intrinsiek motiveren van de mens. De mens en het gedrag staat bij ons centraal. Kwaliteit en professionaliteit is waar wij voor staan.

Strategie

BAAT Veiligheid gelooft in direct contact met mensen, toegankelijkheid. Wij zijn experts op het gebied van het gedrag van de mens en gebruiken deze kennis om de medewerkers in uw organisatie intrinsiek te motiveren veiliger te werken. Hierdoor ontstaan minder ongevallen en zal het veiligheidsbewustzijn van uw organisatie verhogen. Dit leidt tot een betere efficiëntie van uw organisatie en meer omzet voor het bedrijf.

Ons idee van samenwerken is persoonlijk contact, toegankelijkheid, no-nonsens mentaliteit, zeggen-wat-we-doen en doen-wat-we-zeggen. Onze interactieve trainingen en workshops zijn opgesteld vanuit onze ervaringen in de praktijk. Zij sluiten hierdoor perfect aan bij de behoeftes van uw organisatie. We combineren dit met intensieve management coaching sessies en 1:1 consultancy. Met deze werkwijze verbetert BAAT Veiligheid de veiligheidscultuur van uw organisatie en verlagen we daarmee het aantal arbeidsongevallen.

Kernwaarden

  • Deskundig
  • Persoonlijk
  • Ondernemend
  • Betrouwbaar
  • Praktisch

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Holleweg 2
7361 AA Beekbergen

+31(0)6 – 222 62133
info@baatveiligheid.nl

Bel mij terug