Veiliger werken door intrinsieke motivatie

Bij BAAT Veiligheid zijn we niet zomaar veiligheidskundigen, wij zijn veranderkundigen.

Advies
Consultancy
Trainingen

Uit onderzoek uitgevoerd door de I-SZW (voorheen Arbeidsinspectie) blijkt 38% van de ongevallen direct terug te voeren zijn op menselijk gedrag. Een goede veiligheidscultuur bevordert veilig gedrag.

Werknemers zijn uw meest waardevolle hulpbron. Om hen gezond, gemotiveerd en gelukkig te houden, moet u zorgen voor een veilige werkomgeving. Welzijn op het werk alsook preventief omgaan met verzuim zijn de sleutels tot het succes van uw activiteit.

BAAT Veiligheid is een adviesbureau gespecialiseerd in advies, trainingen, consultancy en oplossingen voor managementvraagstukken binnen het vakgebied Veiligheid, Arbo, Gezondheid en Milieu. Wij focussen hierbij op het gedrag van de mens. Wij zijn proactief in het aandragen van oplossingen en voorzien uw organisatie van helder advies.

Waarom we het doen

Over ons

Bij BAAT Veiligheid helpen wij bedrijven hun veiligheidsplan naar een hoger niveau te brengen. Onze pragmatische visie onderscheidt ons van andere bedrijven. Dankzij zowel theoretische als praktische ervaring weten wij een goede balans te vinden tussen veiligheid en werkbaarheid. Deze balans zorgt ervoor dat…

Wat we kunnen

Onze diensten

BAAT Veiligheid is een adviesbureau gespecialiseerd in adviseren, trainingen, coaching en het aanbieden van oplossingen voor managementvraagstukken binnen het vakgebied Veiligheid, Arbo, Gezondheid en Milieu. Wij focussen hierbij op…

Holleweg 2
7361 AA Beekbergen

+31(0)6 – 222 62133
info@baatveiligheid.nl

Bel mij terug